تازه های سلامت

پادزهر تشعشعات بمب کثیف آزمایشات انسانی را آغاز می کند

پادزهر تشعشات هسته ای

جیتوپیا- سینکلر اینترنشنال آزمایش انسانی یک داروی ضد تشعشع جدید به نام HOPO 14-1 را آغاز کرده است که برای کمک به ضد عفونی کردن افرادی که در نتیجه یک حادثه هسته ای یا حمله بمب کثیف در معرض عناصر رادیواکتیو قرار گرفته اند، طراحی شده است. این تشعشات انتشاراتی …

توضیحات بیشتر »

مطالعات جدید ارتباط بین نوشیدن آب و پیری را نشان می دهد

آب خوردن و طول عمر

جیتوپیا-دنیای فناوری، یک مطالعه جالب از محققان موسسه ملی بهداشت (NIH) نشان می‌دهد افرادی که مایعات کافی نمی‌نوشند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن هستند و احتمال مرگ آنها در سنین پایین‌تر بیشتر است. این مطالعه جدید ادامه تحقیقات قبلی همین تیم از دانشمندان NIH الهام گرفته شده …

توضیحات بیشتر »

برنامه تلفن های هوشمند از واقعیت افزوده برای غلبه بر ترس از عنکبوت استفاده می کند

برنامه مواجهه با ترس

جیتوپیا- دنیای فناوری، یک برنامه جدید تلفن هوشمند که توسط محققان دانشگاه باسل توسعه یافته است از واقعیت افزوده برای کاهش ترس افراد از عنکبوت استفاده می کند. در مطالعه ای که در مجله اختلالات اضطرابی منتشر شد، مشخص شد که این برنامه احساس ترس و انزجار را پس از …

توضیحات بیشتر »

ابزار جدید هوش مصنوعی می تواند به درمان بیماران مبتلا به کرونا در سطح جهان کمک کند

ابزارسلامت هوش مصنوعی

جیتوپیا- دنیای فناوری، تیمی از محققان بین المللی ابزاری هوش مصنوعی ایجاد کرده اند که می تواند پیش بینی کند که یک بیمار کووید-۱۹ چه مقدار اکسیژن اضافی در طول مراقبت های بیمارستانی نیاز دارد. برای بررسی صحت ابزار هوش مصنوعی، این ابزار در تعدادی از بیمارستان های پنج قاره …

توضیحات بیشتر »

بیونتک از فناوری واکسن کرونا برای تولید واکسن مالاریا استفاده خواهد کرد

واکسن مارالیا

جیتوپیا-دنیای فناوری، بیون تک که شرکت پیشگام در فناوری mRNA و سازنده یکی از اولین واکسن های کوید ۱۹ در جهان است اکنون به دنبال تولید واکسن مالاریای با فناوری mRNA است. این شرکت با همکاری سازمان بهداشت جهانی امیدوار است که آزمایشات بالینی بر روی انسان را در سال …

توضیحات بیشتر »

چندین واکسن قابل استنشاق برای کرونا به مرحله آزمایش انسانی رسیده اند

واکسن استنشاقی کرونا

به گزارش جیتوپیا، دنیای فناوری- طبق آخرین تحقیقات در یک مطالعه جدید در مجله ساینس ادونسز اثر بالقوه واکسن کوید ۱۹ قابل استنشاق نشان داده شده است. این واکسن یکی از چندین واکسنی است که برای استفاده از طریق اسپری بینی طراحی شده است. پل مک کری یک محقق از …

توضیحات بیشتر »

۵ عادت اشتباه در حمل تجهیزات الکترونیکی

سازگاری الکترومغناطیسی

یک متخصص سازگاری الکترومغناطیس ( EMC ) با تشریح ۵ عادت اشتباه در حمل و استفاده از تجهیزات الکترونیکی به ارائه راهکارهای اصلاحی در خصوص این عادات اشتباه پرداخت. جیتوپبا-فناوری اینجاست، بهترین محل نگه‌داری گوشی موبایل کجاست؟ بهتر است گوشی همیشه در دستان ما باشد یا آن را در جیب …

توضیحات بیشتر »

برای نخستین بار یک انسان در حالت زیست تعویقی قرار گرفت

زیست تعلیقی

گروهی از محققان در آمریکا برای نخستین بار یک انسان را در حالت زیست تعویقی قرار دادند تا جان او را نجات دهند. این روش برای درمان مجروحانی مناسب است که شانس زنده ماندن آنها کمتر از ۵ درصد است. جیتوپیا-فناوری اینجاست، پزشکان برای نخستین بار یک انسان را در …

توضیحات بیشتر »

گوشی‌هایی که بیشترین و کم‌ترین تشعشع را دارند

تشعشع رادیویی

گزارش تهیه‌شده توسط اداره فدرال آلمان در حوزه تشعشعات نشان می‌دهد گوشی شائومی Mi A1 بیشترین تابش و گوشی نوت ۸ سامسونگ کمترین تابش را دارند. گاتریا-دنیای فناوری، طبق دو نمودار زیر که مشاهده می‌کنید، مبنای محاسبه تشعشع رادیویی مضر وات به ازای هر کیلوگرم است که گوشی‌ها با رقم …

توضیحات بیشتر »

اپلیکیشنی که جایگزین داروی «ریتالین» شد

گیم نت

محققان انگلیسی اپلیکیشنی ابداع کرده اند که بهتر از داروها به تمرکز و حواس جمعی فرد کمک می کند. گاتریا-دنیای فناوری، محققان دانشگاه کمبریج یک اپلیکیشن تمرین مغز ساخته اند که به اندازه داروها در ایجاد تمرکز موثر است. این محققان پژوهشی انجام دادند و طی آن از افراد خواسته …

توضیحات بیشتر »